JongHagen Zeilwasserij, reinigingsservice voor zeilen en boten

Het mooie van watersport is het genieten van weer en wind, de rust, maar ook de extremen. Het doek van uw vaartuig staat voor dezelfde uitdagingen: Zand, zout, de elementen en de aanwezigheid van insecten en vogels hebben zo hun effect op het materiaal van uw (zeil) boot. Ook terwijl uw niet vaart gaat dit proces door en zien spinnetjes en micro-organismen in een opgerold zeil hun kans schoon.

Het regelmatig professioneel laten reinigen van zeilen, de bootkap of de boottent van uw vaartuig geeft niet alleen het prettige gevoel dat uw boot gezien mag worden, het verlengt ook beduidend de levensduur van het doek.

Optimaal onderhoud voor zeilen en zeildoek

Optimaal geïmpregneerde en gecoate zeilen en zeildoek maken het verschil. Een goede coating zorgt ervoor dat het doek in topconditie verkeerd en de invloeden van weer en wind, vuil en aanslag kan weerstaan. Niet alleen verlengt het de levensduur, een goede coating zorgt voor een betere stand van de zeilen. Ze nemen minder vocht op en vangen meer wind waardoor het zeil optimaal kan doen waar het voor bestemd is: u snelheid geven.

Ervaring in onderhoud van dekzeilen en zeilen

JongHagen zeilwasserij is gespecialiseerd in het reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten. Onze service is sneller, beter en dankzij scherpe tarieven concurrerend in de markt.

Sterke punten van JongHagen Zeilwasserij:

  • Een hoog service niveau
  • Een korte levertijd
  • Een concurrerende prijs

Prijzen

De prijs voor het reinigen / wassen of coaten van het zeil wordt berekend per vierkante meter.  Indien je de zeilen ook gecoat wilt hebben, dienen ze eerst gewassen te zijn. De prijzen zijn incl. BTW

Reinigen/Wassen

€ 12,00 per m²

Zeil Coating

(Alleen in combinatie met Jachtzeil Reiniging)

€ 12,00 per m²

Bel ons nu voor een inlever afspraak : 035 20 35 002